info@svwvolleybal.nl

• Gebruik velden
  • Wat moet je weten
  • BEACHVOLLEYBAL

Zon, zee, strand en….beachvolleybal !

In de zomermaanden kunnen de leden van SVW volleybal  gebruik maken van de professionele beachvolleybal velden gelegen naast het strand bij camping It Soal.  Hier heb jij en je team  dé  mogelijkheid om te ‘beachen’ waarbij de materialen aanwezig zijn in de aanwezige opbergkast. Lijkt het jou en/of je team leuk om te gaan ‘beachen’ ? Meld dit dan even via de mail:  beachcommissieworkum@gmail.com.  Jij en/of je teamgenoten worden dan ingedeeld in het speelschema die te vinden is op de site van SVW Volleybal. Tevens ontvang je dan een sleutel van de opbergkast, zodat je gebruik kunt maken van de benodigde materialen (professionele netten, belijning, harken, ballen e.d.).  Voor SVW leden is dit gratis!

Indien je op de hoogte wilt worden gehouden met betrekking tot beachvolleybal toernooien van SVW, meld je dan ook aan op bovenstaand mail adres!

Met een zonnige groet,

Beachcommissie SVW