info@svwvolleybal.nl

• Teamfoto's 2012/2013
  • Toernooi D/E 17 november
  • Jeugdbeleidsplan en Bonussysteem

Invoering Jeugdbeleidsplan en bonussysteem!
    SVW heeft zich ontwikkeld tot een ambitieuze en gezellige vereniging die volleybal aanbiedt voor iedereen op verschillend niveau.
    Door de groei van de afgelopen jarenheeft de vereniging zich ontwikkeld tot een vereniging met een grote jeugdafdeling. Een ontwikkeling waar veel kansen liggen.
    Maar doordat we in een financieel moeilijke periode leven, willen we alle leden van de vereniging betrekken bij het creëren van een sterke vereniging!
    Voor de nieuwe periode van 2012-2015 hebben we als alternatief een "bonussysteem" bedacht. Op deze manier speelt de financiën geen hoofdrol meer,
    maar gaat het om de verbondenheid met de volleybalvereniging. Door als team actief binnen de vereniging te zijn krijg je per actie een bonus. Elk team heeft een minimale opdracht om een hoeveelheid punten te halen.

Lees voor meer informatie de bijlagen!

Jeugdbeleidsplan SVW.pdf- Jeugdbeleidsplan SVW
    Uitleg bonussysteem.pdf- Uitleg bonussysteem